top of page
andere diensten

ANDERE DIENSTEN BIJ AT PERFECT SERVICE NOORD-BRUSSEL

Schoenmaker, uurwerkservice, afstandsbediening voor poorten, GLS depot, graveerwerk naamplaten en stempels, fietssloten en meer!

schoenmakerij

SCHOENMAKERIJ

Een nieuwe zool of hak voor uw favoriete schoenen? Is de rits stuk van uw laars? Breng uw schoenen binnen bij At Perfect Service voor een vakkundige schoenreparatie. Alle soorten schoenen zijn hier welkom.

UURWERKSERVICE

Staat uw uurwerk stil en hebt u geen tijd te verliezen, dan vervangen we voor u het platte batterijtje snel en met de grootste zorg. Ook horlogebandjes kunt u bij ons laten vervangen.

uurwerkservice

AFSTANDSBEDIENING VAN POORTEN

Bij nieuwere auto’s kopiëren we niet alleen de autosleutel zelf, ook de interne chip-transponder door gebruik te maken van een code om de nieuwe sleutel te programmeren. Deze chip maakt meteen contact met de boordcomputer van zodra u met de autosleutel contact maakt.

GRAVURE VAN NAAMPLATEN EN STEMPELS

Uw naamplaat kiezen met de keuze uit verschillende materialen? Een nummerplaat laten maken van hoogwaardige kwaliteit? Of een stempel bestellen? Wij kunnen ervoor zorgen. 

GLS DEPOT VAN NOORD-BRUSSEL

Bent u overdag niet thuis? Wij wel. Laat uw bestelling daarom direct leveren bij het GLS punt van At Perfect Service en haal uw pakket op wanneer het u past. Ook om pakketjes te versturen of te retourneren zijn wij het depot bij u in de buurt voor de GLS pakjesdienst.

At perfect service footer

BEZOEK AT PERFECT SERVICE OM BEROEP TE DOEN OP ONZE DIENSTEN, 

maak kennis met onze klantvriendelijke service en correcte prijzen.

bottom of page